Hírek


chris slade

Pár napja még csak találgattunk, most viszont már hivatalos: Chris Slade fog dobolni a ’Rock Or Bust’ turnéján!

Mivel Phil Rudd február 10-re időzített tárgyalását áprilisra kellett halasztani – ügyvédje ugyanis felmondott -, ezért a csapatnak mindenféleképpen meg kellett oldania a doboskérdést, így Chris Slade-re esett a választás, aki 1990 és 1994 között már volt a zenekar tagja. Chris a teljes ’Rock Or Bust’ album turnéjára szerződött le a bandával, első fellépése pedig a ma esti Grammy-díjkiosztón lesz Los Angelesben, ahol a rock műfaj zászlaját a legendás ausztrál csapat fogja cipelni.

„Ez egy csodálatos lehetőség számomra, elvégre a legtöbb embernek egyszer sem adatik meg a lehetőség, hogy a kedvenc zenekarával játszhasson, nemhogy kétszer! Szeretném megköszönni azt a túláradó szeretetet, amit a Facebookon vagy más közösségi oldalakon tanúsítottatok felém. Minden egyes üzenetet elolvastam, nagyon szívmelengetőek voltak, köszönöm szépen! Elnézést kérünk a titkolózásért, de meg kell értenetek, hogy jó okunk volt rá.”

Február 20-án rockos/metálos farsangi bál lesz a Crazy Mamában. A fellépők között találjuk a Rock Fanatic zenekart, akik az általuk, és sokak által is kedvelt magyar rockslágerek előadásával fogják szórakoztatni a nagyérdeműt. Fellép a Rebel zenekar is, kiknek első nagylemezük hamarosan napvilágot lát. Ha szereted a jóféle power metalt, őket ne hagyd ki. Az este harmadik fellépője a Mosquito zenekar. Ők egy Led Zeppelin tribute zenekar, és immáron harmadik éve járják az ország rock klubjait a világhírű brit rockzenekar dalaival. Végül, de nem utolsó sorban fellép az Renitens Rock Band is.


crazy_mama_rock_metal_farsang_2015_flyer

Fezen fest
A július 29-ei nyitónapon ez a három előadó fog zúzni a nagyszínpadon, Székesfehérvár rangos fesztiválján. És ez csak az első nap! További nevek is hamarosan nyilvánosságra kerülnek.


Fezen
Judas Priest, Black Label Society és Gus G. az idei fesztiválon!

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..